För alla som vet behöver jag inte berätta att Pick är fabrikanten som tillverkar den här ungerska specialiteten som t o m klassas bättre än den italienska varianten, men för alla er andra som liksom jag fick reda på något nytt på onyttighetsfronten, var det väl lärorikt, eller hur? Tänk, vad man kan snappa upp på en blogg!
Den ungerska Pick salamin fick bli en av ingredienserna i kvällens matiga sallad. Serveringsfatet är bottnat med isbergssallad men det syns inte under alla ingredienserna. Dipsåsen är gjord på turkisk yoghurt, citronmajonnäs och sweet chili-sås. Vi sköljde ner anrättningen med ett vin från Australien - Yerings Chardonnay från 2009. Kan rekommenderas.
ÄNTLIGEN ÄR DET SNART MÅNDAG OCH VI FÅR SLÄNGA IVÄG VÅRA BOWLINGKLOT IGEN.... SKULLE KUNNA SPELA VARJE DAG!
Karin Glennert sa att ni ska hälsa från henne till damerna på bowlinghallen på Våxnäs! Vi åt middag igår och hade mycket att prata om!
SvaraRadera