Nötfärsen steks med lök och vitlök i pannan. Krossade tomater från paket och italienska örtkryddor hälls i och allt får puttra ca 15 min. Under tiden lagar vi bechamelsåsen och gör den riktigt ostrik på slutet. Lasagneplattorna läggs i botten på en smord ugnsform och sedan varvning med köttfärssås, ostsås och plattor. Avsluta med ostsås och strö över riven ost ovanpå. Gott med sallad och tomat.
fredag 19 februari 2010
ANJAS LASAGNE
Nötfärsen steks med lök och vitlök i pannan. Krossade tomater från paket och italienska örtkryddor hälls i och allt får puttra ca 15 min. Under tiden lagar vi bechamelsåsen och gör den riktigt ostrik på slutet. Lasagneplattorna läggs i botten på en smord ugnsform och sedan varvning med köttfärssås, ostsås och plattor. Avsluta med ostsås och strö över riven ost ovanpå. Gott med sallad och tomat.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar