Därför blev det ingen middag hemma i kväll. I morgon (läs idag) däremot tänker jag bjuda Sven på anrättningen här ovan. Laxbullarna finns tidigare på bloggen, pepparrotscremefraichen likaså men lilla "sandkakan" i mitten är en ny variant på blomkål körd i mixern och fräst i olja med salt och svartpeppar. Tack Charlotte för den idén. Längst till höger ligger grillad röd och gul paprika med pinjenötter.
måndag 22 februari 2010
SILVER TILL KALLA & HAAG
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vilken tjusig servering! Ugnsbakade paprikor är alltid gott, det var länge sedan jag gjorde.
SvaraRaderaVi ska laga thai ikväll; glasnudlar och kyckling, chili, vitlök, lime, koriander..
Gott. Idag blev det en torskbit med salt och peppar. Försöker balansera helgens all mat i Madrid och kommande skidveckan i Frankrike...
SvaraRadera