Det behövdes en riktig festmåltid för att fira det hela. Till verket! I pauserna skalade, hackade och marinerade jag och läste i de senaste Halv åtta hos mig-recepten. Först blev det frusen Gazpacho-snö ovanpå lättgrillad torskrygg (se ovan och www.recept.nu). I stället för färsk tonfisk tog jag som sagt den bit av torskrygg som vi hade i frysen. Spännande med den ljumma fisken under den raspade frusna Gazpacho.soppan med sting av Tabasco bl a. Sedan var det dags för kvällens handbollsmatch så vi tog paus mellan förrätt och varmrätt....
lördag 22 januari 2011
LÖRDAGSKVÄLL OCH TRERÄTTERS
Det behövdes en riktig festmåltid för att fira det hela. Till verket! I pauserna skalade, hackade och marinerade jag och läste i de senaste Halv åtta hos mig-recepten. Först blev det frusen Gazpacho-snö ovanpå lättgrillad torskrygg (se ovan och www.recept.nu). I stället för färsk tonfisk tog jag som sagt den bit av torskrygg som vi hade i frysen. Spännande med den ljumma fisken under den raspade frusna Gazpacho.soppan med sting av Tabasco bl a. Sedan var det dags för kvällens handbollsmatch så vi tog paus mellan förrätt och varmrätt....
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Härligt vad ni lyxar er! Vi gjorde Johans favorit i fredags (en av dem i alla fall) ribeye och klassisk potatisgratäng med mycket purjo i, sedan äppelpaj med vaniljsås. Igår kväll var vi på thailändsk restaurang och åt gott, och idag handlade vid fina scalloppinis på härliga mataffären Whole Food och så gjorde Johan Wienerschnitzel med ris. Sov gott!
SvaraRaderahär kommer en jag-mötte-lassie: När jag flög hem från Finland i torsdags, så satt han med gazpachosnön på raden framför mig. Jag såg programmet bara delvis, fick han några bra poäng?
SvaraRaderaHej lilla gumman!
SvaraRaderaJo, han fick bra poäng - tror han kom på plats nr 2 men hon som vann var en kompis till Maria som for iväg till Paris vid samma tidpunkt och blev modell hon också. Festligt!