Att äta julbord med familjen, med släkt eller vänner är en tradition som de flesta svenskar sätter stort värde på. Antingen kan man vänta till det egna julbordet hemma i familjen på julafton eller också proväter man sig igenom ett antal före julhelgen - om man nu har den förmånen i sitt jobb att bli bjuden av sina företagskontakter - eller så presentar man sig det som en liten bonus och paus i julstöket att pröva någon restaurang eller värdshus som fått bra rekommendationer.
I år blev det Karin Sohls Golfrestaurang i Kil. Arne och Birgitta delade upplevelsen med oss och vi startade med sillarna, OP och Hej Tomtegubbar, slå i glasen... Ruccolasillen var en höjdare, Janssons Frestelsen gudomlig, ris à la Maltan med körsbärssås mums, ja allt föll på läppen. Det blev 10 poäng på en skala av 1-10! Karin och hennes tjejer är superproffs både på mat och service! Kram och GOD JUL på er!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vi håller med om att det var mycke och gott missade tyvärr frestelsen förstår jag,hur lite man tar av varje rätt så orkar man tyvärr inte äta sej igenom alla .
SvaraRaderaKanonlunch som kan rekommenderas , sällskapet är också av betydelse för en lyckad måltid