fredag 19 november 2010

NÄSTAN LIKA GOD SOM KARINS...

I somras åt Sven och jag en lasagne på Karins restaurang på Kils Golfklubb som inte var av denna världen. Det var mat för gudar och det fick hon också veta. Vi håller tummarna för att Karin och hennes gäng stannar länge hos oss i klubben. Vi har verkligen en krögare som vet hur en restaurang ska drivas för att gästerna ska strömma till och även komma åter och också tala om för andra om matupplevelserna. Det där med ringarna på vattnet....
Att göra Lasagne för två när receptet är för fyra är bra för då finns det mat även till nästa dags middag, om man har annat för sig än att stå vid spisen.
Ingredienserna är i stort sett tre: köttfärsröra med krossade tomater och kryddor, lasagneplattor och vit bechamelsås med ost i.

Varva lasagneplattorna i en smörad ugnsform med köttfärsröra och bechamelsås. Toppa sedan formen med skivad tomat och riven stark ost (gärna parmesan).

In i ugnen i 225 gr under ca 25 min och Voilà där har Du en vardagsrätt som direkt ger pluspoäng hos älsklingen (yngre eller äldre - alla gillar Lasagne, men den ska ha sting, så krydda på bra!).

Tack, Karin på Kils Golfrestaurang, för Din goda mat och Din härliga uppenbarelse. Du är en sann entreprenör som lyckats med Ditt koncept att få nöjda gäster att komma åter och åter och åter....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar