I somras åt Sven och jag en lasagne på Karins restaurang på Kils Golfklubb som inte var av denna världen. Det var mat för gudar och det fick hon också veta. Vi håller tummarna för att Karin och hennes gäng stannar länge hos oss i klubben. Vi har verkligen en krögare som vet hur en restaurang ska drivas för att gästerna ska strömma till och även komma åter och också tala om för andra om matupplevelserna. Det där med ringarna på vattnet....
Att göra Lasagne för två när receptet är för fyra är bra för då finns det mat även till nästa dags middag, om man har annat för sig än att stå vid spisen.
Ingredienserna är i stort sett tre: köttfärsröra med krossade tomater och kryddor, lasagneplattor och vit bechamelsås med ost i.
Varva lasagneplattorna i en smörad ugnsform med köttfärsröra och bechamelsås. Toppa sedan formen med skivad tomat och riven stark ost (gärna parmesan).
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar