onsdag 10 mars 2010

TORTILLA MED ROTFRUKTSRÖRA

Det är en utmaning att linda in resterna i kylskåpet i nya kläder om ni förstår vad jag menar! Häromdagen hade vi den väl beprövade rotfruktsgrytan med köttfärs i och den går alltid hem i vintertider. Den finns bland tidigare blogginlägg för den som vill gå tillbaka och hitta receptet. Dag 1 och Dag 2 är den fortfarande njutbar med olika tillbehör men Dag 3 får resterna gömmas på något sätt. Fram med ett paket Santa Marias Corn Tortilla - dvs majstortillor med majsgroddar i. Några skedar rotfruktsröra på varje tortilla, rulla och lägg dem bredvid varandra i en ugnsfast smord form. Strö över riven ost/parmesan över klyftade små tomater och sedan in i ugnen i 200 gr i en kvart. Gott med en varierad sallad till och en acceptabel lunchrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar