Efter måndagsbowlingen lockades Sven och jag med till Kina-restaurangen i Haga av Britt och Bosse. Alltid gott och speciellt med sötsura såser och friterade saker med obestämt innehåll!
Därför blev det ingen middag hemma i kväll. I morgon (läs idag) däremot tänker jag bjuda Sven på anrättningen här ovan. Laxbullarna finns tidigare på bloggen, pepparrotscremefraichen likaså men lilla "sandkakan" i mitten är en ny variant på blomkål körd i mixern och fräst i olja med salt och svartpeppar. Tack Charlotte för den idén. Längst till höger ligger grillad röd och gul paprika med pinjenötter.
Vilken tjusig servering! Ugnsbakade paprikor är alltid gott, det var länge sedan jag gjorde.
SvaraRaderaVi ska laga thai ikväll; glasnudlar och kyckling, chili, vitlök, lime, koriander..
Gott. Idag blev det en torskbit med salt och peppar. Försöker balansera helgens all mat i Madrid och kommande skidveckan i Frankrike...
SvaraRadera