onsdag 20 januari 2010

VINTERSOPPA


Dagens lunch i Rest Runnevål: Vintersoppa på potatis, morötter, palsternacka, paprika, purjolök, lök och vitlök plus förfräst nötfärs. Serveras med creme fraiche på franska örter och hembakt bröd med goa ostar.

Birgitta agerar som ett proffs inför kameran - takterna sitter i, eftersom hon och Arne alltid finns med i sonens filmproduktioner. Idag blir det mera avspänt - inga omtagningar som det ofta blir fråga om där!
Arne med sleven i högsta hugg och efter väl förrättat värv: nu är dimmern till takspoten på plats! Tack för den installationen och tack båda för vinsten på bowlingbanan idag! Nu står det visst 3-2 till Sven och mig i vunna matcher. Men ni vill väl ha revansch så småningom kan vi tro!

2 kommentarer:

  1. En äter alltid gôtt på Birgittas restaurant.
    Tack Tack ! Vi kommer igen !

    SvaraRadera
  2. Soppor och grytor... håller med. Goda anrättningar som man (= jag) Gör alldeles för sällan!

    SvaraRadera